De verlossing

Ebook De verlossing In de Verenigde Staten sterft een opperrechter onder verdachte omstandigheden. Op datzelfde moment bloedt in een greppel in Zambia een veertienjarig meisje dood en krijgen drie activisten in een flat in Stockholm bericht over een naderende ramp.

Wat hebben deze drie gebeurtenissen met elkaar te maken? En waarom probeert tegelijkertijd een jonge vrouw in een Amerikaanse bus wanhopig haar verleden te ontvluchten?

Slechts één ding is duidelijk: centraal bij al deze gebeurtenissen staat de Zweedse arts Ellen Elg, die met een duistere opdracht in Afrika verblijft.

Karin Alfredsson

Karin Alfredsson is journalist en schrijver. Ze is onder meer verslaggever geweest van Aftonbladet, hoofdredacteur van De Journalist en redacteur van de televisieprogramma's Aktuellt en Kalla Fakta TV4. Ook is zij werkzaam geweest aan de school voor de journalistiek, zowel in Zweden als in Vietnam. Haar debuutroman "De Verlossing", het eerste deel van de serie over de arts Ellen Elg, is door de Zweedse Thrilleracademie bekroond met de prijs voor het beste 'Debuut van het Jaar'

Recensies

Een intelligent en spannend verhaal met een voor een thriller ongebruikelijk motief, gesitueerd in een fascinerende wereld die we in dit genre sporadisch tegenkomen. Unaniem gekozen tot debuut van het jaar!
Door: Zweedse thrilleracademie
Dit is een imponerende en uiterst onrustbarende roman.
Door: Dagmar Stevenson, Sundsvall Tidning
Karin Alfredsson schiet middenin de roos. Ze heeft een spannend en aangrijpend boek geschreven. Een indrukwekkend debuut.
Door: Aftonbladet
Veilig betalen met Ideal