Retour Stockholm

Ebook Retour Stockholm Bij zijn onderzoek naar de dood van twee politiemensen moet commissaris Arnold Nyman, hoofd van de Stockholmse recherche, het opnemen tegen drie tegenstanders, corrupte collega`s en twee maffiaorganisaties: een Russische en een Italiaanse. Algeheel ontslag riskerend wegens het gebruiken van onorthodoxe methodes, probeert Nyman de corruptie te ontmaskeren en de maffia te ontmantelen. Als het criminele milieu ontdekt dat Nymans speurwerk hem wel erg dichtbij brengt, wordt er genadeloos teruggeslagen.

Kjell Genberg

Kjell Genberg is de meest gelezen schrijver in Zweden. Van zijn hand verschenen tot nu toe meer dan 200 romans, voornamelijk literaire thrillers. Samen met de titels van auteurs als Stephen King en Hans Christian Andersen staan zijn boeken in de top van de leenlijst van de Zweedse bibliotheken. Zijn werk is bekroond door het Scandinavische Genootschap voor misdaadliteratuur (Skandinaviska Deckarsällskapet).

Retour Stockholm is Genbergs eerste roman in het Nederlandse taalgebied.

Recensies

Een genot om te lezen, deze gevaarlijke, spannende avonturen, die zich afspelen op bij weinigen bekende locaties, tot zelfs achter de schermen van de maffia. Het is te hopen dat nog veel ander werk van deze, in eigen land zwaar gelauwerde schrijver, ons in onze taal zal bereiken. Met zijn meer dan honderd thrillers kan men wel even vooruit.
Door: H. Veldman, NBD/Biblion
Veilig betalen met Ideal