Maria Wern en de vermoorde onschuld

Ebook Maria Wern en de vermoorde onschuld Tijdens de nacht van het midzomerfeest op Gotland verdwijnt de tienjarig Andreas spoorloos. Zijn moeder, die al eerder een kind verloren heeft, is radeloos, ervan overtuigd dat haar kind is vermoord. Terwijl bijna iedereen denkt dat de jongen zich ergens schuilhoudt, blijken twee oudere vriendjes er meer van te weten.
Inspecteur Maria Wern, die op onderzoek uitgaat, wordt niet alleen geconfronteerd met enkele bizarre verdachten – een doodgraver, een caféhouder, een pooier en een pottenbakker – maar ook een zware crimineel die zelfs haar privéleven binnendringt.
Maar wat doet een tienjarig jongetje alleen in een afgesloten bunker op het strand? En wat vind je een wijnkelder openmaakt die vanbinnen is afgesloten?

Dit is de tiende thriller van de Zweedse schrijfster Anna Jansson. Haar boeken vormen de basis van de beroemde DVD-serie Maria Wern.
Maria Wern en de vermoorde onschuld is in Nederland op DVD verkrijgbaar onder de titel Boy Missing

Anna Jansson

Anna Jansson bracht haar jeugd door op het eiland Gotland. Ze schreef enkele bekroonde detectiveverhalen alvorens ze de misdaadromans Midwinteroffer en Doodskruid publiceerde. Ze vervolgde de serie over inspecteur Maria Wern met de thrillers "Moge de dood rusten", "Zondenbok", "De zilveren kroon" en "Dromen van sneeuw" (verschenen bij Uitgeverij de Geus). "Maria Wern en de vermoorde onschuld" is Anna Janssons tiende thriller. Haar serie over inspecteur Maria Wern is ook op DVD uitgebracht. Maria Wern en de vermoorde onschuld is in Nederland op DVD verkrijgbaar onder de titel Boy Missing.
Sinds 2013 verschijnen Anna Janssons boeken bij Uitgeverij de Rode Kamer.

Recensies

"Een spannende zoektocht naar een vermist kind. Broeierige seksuele verlangens en pubers die in opstand komen tegen hun ouders. Anna Jansson componeert met behulp van deze elementen een meesterlijke thriller."
Door: Aftonbladet
"Anna Jansson confronteert de lezer niet alleen met een uiterst spannend verhaal, maar ook met het menselijk tekort dat ons allen soms parten speelt."
Door: Gotlands Nya Tidning
Veilig betalen met Ideal