Brug naar Malmö

Ebook Brug naar Malmö Een mega-proces in Palermo heeft de Siciliaanse maffia weliswaar van haar belangrijkste leiders beroofd, maar dit betekent niet dat de organisatie dood is. De nieuwe top, bestaande uit echtenotes van vastzittende maffialeiders, richt zich vooral op de lucratieve mensensmokkel, in het bijzonder naar Zweden.

Een aantal moorden in en om Göteborg stelt de politie voor een raadsel. Samen met Nyman lukt het de recherche een spoor te vinden dat naar de moordenaars lijkt te leiden. Een spoor dat eindigt met een keiharde confrontatie in de onderwereld van de grootste stad aan de Zweedse westkust.

Kjell Genberg

Kjell Genberg is de meest gelezen schrijver in Zweden. Van zijn hand verschenen tot nu toe meer dan 200 romans, voornamelijk literaire thrillers. Samen met de titels van auteurs als Stephen King en Hans Christian Andersen staan zijn boeken in de top van de leenlijst van de Zweedse bibliotheken. Zijn werk is bekroond door het Scandinavische Genootschap voor misdaadliteratuur (Skandinaviska Deckarsällskapet).

Retour Stockholm is Genbergs eerste roman in het Nederlandse taalgebied.

Recensies

Er is slechts één conclusie mogelijk: Genberg is een rasverteller, wiens boeken je ademloos uitleest.
Door: Jean Bolinder, Skånska Dagbladet
Kjell Genberg doet het opnieuw - zijn schare trouwe lezers verrassen en niet teleurstellen. Proficiat!
Door: Sveriges Radio, P1
Arnold Nyman an is en blijfteen herkenbare creatie van vlees en bloed (... ). Brug naar Malmö is een absolute aanrader!
Door: Ingrid Stahlberg, NWT
Veilig betalen met Ideal