Afrodite en de dood - Jeugdthriller

Ebook Afrodite en de dood - Jeugdthriller Afrodite gluurde naar de auto die langs haar reed. Alleen een bestuurder. Ze kon het gezicht niet zien, maar had het onbehaaglijke gevoel dat er iemand naar haar keek. Het raampje werd naar beneden gedraaid. Uit de autoradio hoorde ze een sportcommentator de uitslag van een wedstrijd noemen met op de achtergrond het gejubel van de toeschouwers op de tribune. 'Jij ziet eruit alsof je wel een lift kunt gebruiken'.

Op een avond verdwijnt Afrodites klasgenote Mikaela op weg naar huis nadat ze bij een vriend op bezoek is geweest. Een paar dagen later wordt ze gevonden - dood. Afrodite kan het niet nalaten onderzoek te doen naar wat er is gebeurd en wordt meegezogen door een wirwar van vage vermoedens, leugens en gevaarlijke intriges. Hoe meer ze onderzoekt, des te sterker wordt het knagende gevoel dat ze probeert te verdringen: de moordenaar is iemand die ze kent! En die beseft dat zij teveel weet …

Ritta Jacobsson

De Zweedse auteur Ritta Jacobsson (1950), oorspronkelijk afkomstig uit Finland, studeerde politicologie en debuteerde in 1994 met deel 1 van haar dertiendelige jeugdreeks "Tina". Het eerste deel van haar nieuwe jeugdserie "Afrodite", de jeugdthriller "Afrodite en de dood", werd in 2006 bekroond met de 'Gouden Speurhond' voor het spannendste boek in de categorie Jeugd.
Veilig betalen met Ideal