Scandinavische Thrillers

Anna Jansson - Dansen op Gloeiende Kolen € 9,50

Op het Zweedse eiland Gotland lijkt een pyromaan actief. Er vallen diverse slachtoffers en de belangrijkste verdachte is een elfjarige jongen. Inspecteur Maria Wern heeft haar handen vol in deze ijselijk spannende thriller van Anna Jansson.

Meer informatie
Håkan Östlundh - Mannen zonder gezicht € 9,95

Als er op het eiland Gotland binnen enkele dagen drie moorden plaatsvinden, staat het team van inspecteur Fredrik Broman aanvankelijk voor een raadsel.Tot blijkt dat milieuactivisten er kennelijk meer van weten.

Meer informatie
Anna Jansson - Maria Wern en de vermoorde onschuld € 9,95

De Zweedse inspecteur Maria Wern gaat op zoek naar een vermist jongetje van tien jaar. Tijdens haar zoektocht rond het midzomerfeest op Gotland wordt ze niet alleen geconfronteerd met haar verleden, maar ook met criminelen die haar naar het leven staan.

Meer informatie
Håkan Östlundh - De man op de bodem € 9,95

In deze zesde thriller van de Zweedse succesauteur Östlundh, volgens velen zijn beste, is de spanning te snijden. Op het snijpunt van liefde en geweld zien twee jonge mannen hun dromen uiteenspatten.

Meer informatie
Håkan Östlundh - De indringer € 9,50

Nieuwe Zweedse thriller van de succesvolle schrijver Håkan Östlundh. Zij vijfde alweer: Inspecteur Fredrik Broman en zijn collega's van de recherche op Gotland worden geconfronteerd met een ongrijpbare moordenaar die zijn identiteit niet prijsgeeft en

Meer informatie
Peter May - The Blackhouse - Het eiland van de vogeldoders € 9,50

Een gruwelijke moord op een eiland voor de Schotse kust wordt voor de politieman die de zaak moet onderzoeken een huiveringwekkende reis terug in de tijd.Fijnzinnige thriller in een ruige omgeving.

Meer informatie
Merete Junker - Poema € 9,50

Scandinavische psychothriller over de moord op een advocaat - ijzingwekkend verhaal uit Noorwegen van de succesvolle schrijfster Merete Junker, die eerder verraste met de thriller "Tweeling".

Meer informatie
Jørgen Jaeger - Karma € 9,50

Een man probeert zelfmoord te plegen in de Noorse havenstad Bergen, maar een wandelaar grijpt in. Als de politie arriveert is de man dood en de wandelaar spoorloos verdwenen.

Meer informatie
Ritta Jacobsson - Afrodite en de dood - Jeugdthriller € 8,95

Ze was drijfnat van de regen. Toen de auto stapvoets naast haar reed liepen de rillingen over haar rug. Ze dacht aan het eeuwig gezeur van haar moeder over meisjes die een auto worden in getrokken en wilde in paniek wegrennen

Meer informatie
Kjell Genberg - Rovers - Jeugdthriller € 7,95

Orkus, dicatator van een grote stad, wordt door alle mensen gevreesd. Of nee, niet door iedereen. De jonge Alexander, handelaar in oude boeken, eigenaar van een antquariaat, verzet zich tegen de tirannie.

Meer informatie
Veilig betalen met Ideal