Het spoor van de liefde

Ebook Het spoor van de liefde De hartverwarmende voorgeschiedenis van Gretls Zuid-Afrikaanse ouders – een liefdesverhaal dat ontroert en bemoedigt. Johannesburg, begin jaren dertig. Kate Woodroffe is een beschermd leven gewend. Als ze besluit haar studie sociologie af te sluiten met een veldonderzoek onder arme blanke Zuid- Afrikanen, zijn haar ouders dan ook niet enthousiast.

Kates vader is directeur van een mijn. Hij vraagt aan Bernard Neethling, zijn felste tegenstander bij de vakbond, zijn dochter te begeleiden in de achterbuurten van Johannesburg. Zo hoopt hij dat Kate veilig is en dat hij tegelijk Bernhard voor zijn ideeën kan winnen. Er gebeuren echter hele andere dingen.

Kate en Bernard raken hopeloos verliefd – een relatie die vanwege het standsverschil tot mislukken gedoemd is.

Irma Joubert

Irma Joubert (1947) is een Zuid-Afrikaanse schrijfster van historische fictie. Ze groeide op in Bosveld op een boerderij. Na een studie geschiedenis gaf Joubert jarenlang les op een middelbare school. Ze besloot de zeeën van tijd die ze kreeg na haar pensioen nuttig te besteden: ze nam de pen ter hand met als resultaat een aantal zeer geliefde boeken.

Irma Joubert schrijft historische fictie. Met haar achtergrond als geschiedkundige weet ze zeer accuraat historische feiten in haar romans te verwerken.
Veilig betalen met Ideal