Handleiding voor een beter leven

Ebook Handleiding voor een beter leven "Handleiding voor een beter leven" gaat over de vraag hoe wij onze vermogens kunnen ontwikkelen die wij vaak niet ten volle benutten en hoe wij onze problemen en angsten zo kunnen benaderen dat ze veranderen in krachtige, positieve mogelijkheden.
In dit boek beschrijft Stefan Sebö op zeer eenvoudige en concrete wijze het recept van de weg naar een beter leven, stap voor stap. Al lezend leert u een praktische methode om te worden wie u eigenlijk wilt zijn; hoe u zo kunt denken en handelen, dat het uw leven verandert en verbetert.

In dit boek leert u onder meer:

· acht effectieve stappen om uw problemen op te lossen
· u niet te laten tegenhouden door te denken dat u iets niet kunt
· uw mentale kracht te ontwikkelen
· uw leven zo te sturen en te beïnvloeden dat het voldoet aan uw eisen
· heldere doelen te formuleren
· uw slaapprobleem te overwinnen
· stap voor stap een doelstrategie te ontwerpen
· hoe u uw denken kunt beïnvloeden
· hoe u dagelijks positief en enthousiast in het leven kunt staan
· hoe u uw dromen tot werkelijkheid maakt

Stefan Sebö

De auteur Stefan Sebö is in het hedendaagse Zweden een van de meest gevraagde sprekers. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, verandering en motivatie. In de loop der jaren heeft hij honderden bedrijven geadviseerd en lezingen gehouden voor vele tienduizenden mensen die kennis wilden maken met zijn inzichten.

Recensies

Deze nuchtere Zweed komt met praktische tips voor een gelukkig leven. De kern van zijn levenslessen zit `m erin dat we worden wat we denken: "Sommige mensen lijken voor het geluk geboren. Hun successen zijn blijvend en hun tegenslagen lijken nooit zo lastig als die van anderen. Is het een kwestie van geluk, van aangeboren talent, of kunnen deze ogenschijnlijk zo gelukkig uitverkorenen iets dat wij gewone stervelingen niet kunnen? Het antwoord is eenvoudig. Het geheim zit hem in de manier waarop we over de dingen nadenken. Of we ons door problemen laten blokkeren of dat we proberen in elke situatie een nieuwe kans te zien." Kernachtig!
Door: Paravisie
Als we er in slagen ons denken voor in plaats van tegen ons te laten werken, kan de kwaliteit van ons leven verbeteren. De schrijver laat ons dit zien aan de hand van onderwerpen als: je wordt wat je denkt, de eigen ontwikkeling, succes, de kracht van het denken en problemen oplossen. ( ) Belangrijke aspecten voor een beter leven zijn: een positieve kijk op het leven houden, geloven in eigen kunnen en het stellen van doelen. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een drietal overwegingen om over na te denken. Een voor een breed publiek geschreven, zeer toegankelijk boek dat een bijdrage kan leveren aan het verkrijgen van een beter en bewuster leven.
Door: drs P.C.B de Jager, NBD/Biblion
Veilig betalen met Ideal