ABBA van binnenuit - biografie

Ebook ABBA van binnenuit - biografie Agnetha Fältskog liet niets meer van zich horen - geen optredens meer, geen platen en geen interviews. Een stilte die meer dan tien jaar duurde. In dit boek doorbreekt Agnetha haar stilzwijgen en vertelt zij openhartig over haar leven en werk aan de Zweedse journaliste Brita Åhman.

Brita Åhman is cultuurjournaliste en auteur van een groot aantal boeken. Zij is gespecialiseerd in interviews met internationaal bekende kunstenaars, zoals: Frederico Fellini, Jean Gabin, Pavarotti, Sophia Loren en Ingmar Bergman.

Agnetha Fältskog

Agnetha Fältskog, zangeres van de wereldberoemde groep ABBA, hoort ongewtijfeld tot de grote vocalisten van onze tijd. Hoewel zij zowel voor als na de ABBA-periode bewezen heeft ook een groot solo-zangeres te zijn, hebben haar jaren met ABBA volgens haar eigen woorden een onuitwisbaar stempel op haar gedrukt. "Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan ABBA denk of ervan droom", zei ze in 2004 in en interview op de Zweedse televisie.

Aan het eind van de jaren tachtig - toen de (voornamelijk negatieve) publiciteit in de roddelpers haar teveel werd - viel zij stil. Agnetha Fältskog liet niets meer van zich horen - geen optredens meer, geen platen en geen interviews. Een stilte die bijna tien jaar duurde. In dit boek doorbreekt Agnetha haar stilzwijgen en vertelt zij openhartig over haar leven en werk aan de Zweedse journaliste Brita Åhman.
Veilig betalen met Ideal