De koorzangers

Ebook De koorzangers Vrouwenhandel, drugstransport en gedwongen prostitutie behoren niet tot het vocabulaire van Gerard Dekker, een brave docent in het middelbaar beroepsonderwijs. Voor zijn ontspanning zingt hij in een koor, zoals veel van zijn collega’s en vrienden. Het koorleven biedt hem een welkome afleiding van de probleemjongeren waar hij overdag mee te maken heeft. Maar met de komst van een jonge sopraan verdwijnt de ontspanning algauw, als blijkt dat zijn lastige pupil Pita haar gewetenloze loverboy is.

Met ‘De koorzangers’ heeft rasverteller Kees Kager een spannend, meeslepend en contrastrijk verhaal geschreven. De lezer krijgt een blik achter de schermen van een onderwijsmammoet en de doorleefde muzieknoten van een koor. Kager heeft een scherp oog voor details en staat garant voor humor en vlotte dialogen.

Kees Kager

Kees Kager (1954) was jarenlang freelance journalist. Hij schreef veel over sport voor de regionale pers en is daarnaast bekend als schrijver van columns en korte verhalen. Zijn stukken vonden hun weg naar de meest uiteenlopende tijdschriften. Van Viva tot Vrij Nederland, van Taptoe tot de VPRO-gids, van Binnenlands Bestuur tot Grasduinen, van MGv tot Propria Cures.

Met Het Zwanenwater maakte Kager zijn succesvolle debuut als romanschrijver. Kager woont in de kop van Noord-Holland en is daar docent aan een ROC. Hij werkt met laagopgeleide jongeren waar, zoals hij het zelf formuleert, 'in de meeste gevallen een vlekje aan zit'. Kager is een scherp observator. Zoals zijn leerlingen hem intrigeren en ontwapenen, zo intrigeert hij de lezer.
Veilig betalen met Ideal