Het gele gevaar

Ebook Het gele gevaar Na een dopingschorsing van twee jaar haalt Stefan van Aert nog één keer alles uit de kast: dwars tegen alle afspraken en kongsies in wil hij de honderdste Tour de France winnen. Zijn lijf mag dan schoon zijn, maar dat geldt allerminst voor zijn geweten.

Met het geel voor het grijpen komt hij dan ook voor een verschrikkelijke keuze te staan: eeuwige roem of liefde? Het Gele Gevaar is het bloedstollende vervolg op het veelgeprezen De Vlucht.

Ep Meijer wordt vanwege zijn thrillers vergeleken met Dean Koontz en Stephen King. Met Het Gele Gevaar bewijst hij opnieuw dat hij niet alleen als geen ander thuis is in het peloton, maar ook dat hij in staat is om de lezer tot en met de laatste pagina op het puntje van de stoel te houden. Niet alleen voor wielerliefhebbers.

Ep Meijer

Biografie


Ep Meijer, Nederlands schrijver, studeerde Politicologie en Nederlandse taal- en letterkunde in Nijmegen. Als freelance journalist publiceerde hij in bladen als Vrij Nederland, Elsevier, Intermediair en dagbladen als Trouw en NRC Handelsblad. Daarnaast verschenen Meijers verhalen in o.a. Lava, De Gekooide Roos, Omslag en De Brakke Hond.

Bibliografie

De regels (Prometheus, 2006)
De vlucht (2007).
Novembernovelle; EPO, Berchem-Antwerpen, (2000)
Geluk voor gevorderden; Prometheus (2002)
De regels; Prometheus (2006)
Het Plato Paradigma; Ellessy (mei 2009)
Katja`s plan (de Rode Kamer, 2010)
Veilig betalen met Ideal