Happy hour

Ebook Happy hour Wanneer de vrienden van Jean-Pierre hem een verrassing aanbieden, begaat hij zonder het te willen een misdaad. Of wilde hij het wel?
Zijn leven verandert in een radeloze zoektocht naar zijn slachtoffer, maar ook naar de grenzen van wat toelaatbaar is in seks. Wanneer hij in zijn werk als ambtenaar bij het ministerie van Justititie onderzoek gaat doen naar kinderprostitutie, komt hij in een benarde positie terecht. Oog in oog met zijn geweten en de Haagse onderwereld verliest hij alles wat hem dierbaar is.
In deze psychologische thriller verkent Lutz de duistere kant van het mannelijk brein. Razend spannend tot op de laatste pagina.

Jessica Lutz


Jessica Lutz (Delft, 1962) is sinds 2003 correspondent in Turkije voor het NOS Journaal. In 2008 publiceerde ze "Gezichten uit Istanbul – Verhalen uit en tussen twee continenten" bij uitgeverij Conserve. In 2006 verscheen een verhaal van haar in de non-fictiebundel "Tales from the Expat Harem, foreign women in modern Turkey", een bestseller zowel in Turkije als de Verenigde Staten. "Happy Hour" is haar thrillerdebuut.
Veilig betalen met Ideal