De dood van Milly

Ebook De dood van Milly Wanneer Trix Donavon afspreekt met haar vriendin en haar op de afgesproken plek dood aantreft, komt het geordende leventje van de journaliste op zijn kop te staan. Ontevreden met de manier waarop de politie de zaak afhandelt, gaat ze zelf op zoek naar de moordenaar – een speurtocht die gevaarlijk blijkt te zijn. Dit is deel 1 in de serie Trix Donovan-avonturen.

Suzanne Severeid

Schrijfster Susanne Severeid (1955, Roseville, noord-Californië) is voormalig model en actrice (in Nederland o.a. ook in GTST, Flodder in Amerika en Zeg ‘ns AAA…). Ze volgde een politie-training voor haar boek. Suzanne heeft een brede ervaring in de internationale televisiejournalistiek en kreeg o.a. een Emmy Award voor een documentaire. "De dood van Milly" is haar eerste prijswinnende roman (Arizona Authors Fiction Prize Winner). Ze is sinds 1977 getrouwd met de 36 jaar oudere Tonny van Renterghem uit Amsterdam, verzetsstrijder die werkt aan zijn memoires onder de titel "De laatste huzaar".

Recensies

In één woord fantastisch! Intelligent, informatief en een uitstekende weergave van de onderzoeksmethoden van de politie.
Door: Politiecommissaris Stan Nelson
Veilig betalen met Ideal