Basuko

Ebook Basuko Als de vrouw van John Stevens - eigenaar een bedrijf in computerbeveiliging - om het leven wordt gebracht, houdt de politie het op een moord in het drugscircuit en trekt de logische conclusies. Tot woede van Stevens, die geen enkel vertrouwen heeft in het onderzoek door een speciaal rechercheteam. Langzamerhand groeit zijn twijfel, vooral als hij geconfronteerd wordt met medewerkers van de Amerikaanse ambassade en een geroutineerde agent van de Drugs Enforcement Administration. Wie was Joyce eigenlijk? Bij toeval krijgt hij een van haar diskettes in handen en met hulp en adviezen van de moeder van Joyce volgt hij het spoor, waardoor hij in grote problemen komt.

Herman Vemde


Beroep Ex Marketing medewerker Philips

Favoriete boek: Alle boeken van Hemingway, Forsyth (De Dag van de Jakhals), Tomas Ross, Charles den Tex

Inspiratiebron: Kranten, tijdschriften, tv, internet. Kortom alles wat er om mij heen gebeurt.

Hobbies: Schrijven, lezen

Favoriete muziek: Bruce Springsteen

Favoriete film: Speed

Lievelingseten Italiaans

Websites http://www.hermanvemde.nl

Biografie

Na mijn diensttijd ben ik verhuisd naar Eindhoven om bij Philips te gaan werken. Eerst op een technische afdeling, daarna in de Marketing van professionele producten. Na mijn pensionering ben ik gaan schrijven. Een hobby die enigszins uit de hand gelopen is.

Bibliografie

Basuko - Ellessy (2001, winnaar Schaduwprijs)
Sarin - Ellessy (2002)
Oranjebom - Ellessy (2004)
Harry’s Dubbelspel - Ellessy (2005)
Tequila Sunrise - Ellessy (2007)
Dame Blanche - Ellessy (2009)

Veilig betalen met Ideal