Nederlandse Thrillers

John Klift - Aanslag op de premier € 9,50

An Lemaire, een mooie jonge vrouw en een professioneel huurmoordenaar, wordt gerekruteerd voor de moord op een belangrijk politiek persoon.

Meer informatie
Peter de Zwaan - De Loverman € 9,50

IJzingwekkende misdaadroman rond de neuroloog Ernst Jansen Steur die vreemde diagnoses stelde, onnodige operaties verrichte en tientallen slachtoffers maakte.

Meer informatie
Sybren Kalkman - Struikelbank € 9,50

Struikelbank is een fascinerende thriller over de kredietcrisis. Mocht je je erover verbazen dat zo veel slachtoffers van de crisis hun lot zo lijdzaam ondergaan, de hoofdpersoon van dit boek doet dat niet!

Meer informatie
Martin Koomen - Moord in de Walburcht € 9,50

Het rustige villadorp Aerdenhout bij Haarlem wordt opgeschrikt door een moord in een geheimzinnig landhuis. De eigenaar, een bekende tv-producent die met ijzeren hand regeert, weet van niets. Maar een onbekende vrouw ziet kans het raadsel op te lossen.

Meer informatie
Ep Meijer - Het gele gevaar € 9,95

De Tour de France - wespennest voor topsporters die met alle geweld moeten winnen. Wie beslist in het geel wil rijden, ongeacht de prijs, zal daarvoor fors moeten betalen ...

Meer informatie
Kees Kager - De koorzangers € 8,95

Spannende thriller over gedwongen prostitutie en handel in drugs, alles tegen de contrastrijke achtergrond van de wereld rond een alledaagse leraar die in een kerkkoor zingt.

Meer informatie
Ep Meijer - Katja`s plan € 9,50

In Katja's plan speelt Ep Meijer, die als thrillerschrijver niet voor niets vergeleken wordt met Stephen King en Dean Koonz, opnieuw een briljant spel met de werkelijkheid, een werkelijkheid vol erotiek en mysterie. Spannend tot en met de laatste regel!

Meer informatie
Wilfred den Hoed - Een prooi van staal € 9,50

Fascinerende thriller over een ontvoering waarbij de Chinese maffia in Nederland een belangrijke rol speelt.Een dramatisch plot ...

Meer informatie
Kees Kager - Het Zwanenwater € 9,50

Bij graafwerkzaamheden in Het Zwanenwater wordt een lijk gevonden. Start van een reeks bloedstollende gebeurtenissen.

Meer informatie
Nils Arne Hermansson - Code Berna € 8,95

Iedereen weet dat in de muziekindustrie niet alles rozengeur en maneschijn is, maar als Bernadette de kans krijgt mee te doen aan een internationale talentenjacht op Elba, laat ze die kans niet schieten. Met fatale gevolgen …

Meer informatie
Veilig betalen met Ideal