Historische Thrillers

Simon Vestdijk - Rumeiland € 9,95

Een spannende historische roman van de grootmeester van de Nederlandse vertelkunst. Een uitgesproken avonturenroman (1100 pagina`s) in de geest van "Schateiland" van Stevenson.

Meer informatie
Väinö Linna - De onbekende soldaat € 9,95

Spannende en aangrijpende roman over de Finse Vervolgoorlog van 1941-1944.

Meer informatie
Reneé Vink - De dood van Dantes keizer € 9,50

Een 14e-eeuws mysterie Een literaire historische thriller vol middeleeuwse controverses, religieuze en filosofische steekspelen, symboliek en een enkele verwijzing naar de actualiteit.

Meer informatie
Reneé Vink - De wreker van Floris V € 9,95

Een nieuw spannend avontuur uit de historische thrillerserie over Floris V. Geheimzinnige verdwijningen en een onopgelosyt moord.

Meer informatie
Hanny Alders - De kopiist € 9,95

Eenm mysterie in Arabisch Cordoba Het is het jaar 950. In Córdoba, in de wijk van de perkamentmakers, leidt de kopiist Fadl een rimpelloos bestaan. Althans, zo lijkt het. Hij krijgt een document in handen dat zijn hele leven op zijn kop zet

Meer informatie
Jacqueline Zirkzee - Het heksenhuis - Een geheime brief € 9,95

Een manuscript dat ongelezen moest blijven. De jonge Eva raakt verstrikt in het web van de fanatieke ‘heksenbisschop’ van Bamberg. Wanneer zij een brief vindt van een van zijn slachtoffers komt haar leven in gevaar.

Meer informatie
Reneé Vink - De laatste dagen van Floris V € 9,95

Als graaf Floris V van Holland een pact met de Franse koning sluit, zet dat bij sommigen kwaad bloed.

Meer informatie
Reneé Vink - Floris V en de Schotse troon € 9,95

De zevenjarige Margareta van Schotland is gestorven, en vele pretendenten verdringen elkaar in Berwick-upon-Tweed rond de Schotse troon. Onder hen Floris de Vijfde van Holland, nazaat van de Schotse koningen en overtuigd van zijn rechten.

Meer informatie
Veilig betalen met Ideal