Over eBookthrillers.nl

 Wie: eBookthrillers.nl is een initiatief van uitgeverij de Rode Kamer te Haarlem. De uitgeverij is gespecialiseerd in vertaald werk van auteurs uit de Scandinavische en andere Noord-Europese landen, maar geeft ook ebooks uit van Nederlandse en Vlaamse schrijvers.

Waarom: eBookthrillers.nl wil de moderne lezer op eenvoudige wijze toegang bieden tot betaalbare, spannende ebooks. Om die reden hebben de ebooks van eBookthrillers.nl geen kopieerbeveiliging (DRM), waardoor er geen technische problemen zijn en ze (ook) gemakkelijk leesbaar zijn op de iPad en andere tablets. Tevens is de prijs voor alle ebooks laag gehouden: onder de € 10,00. Alle ebooks hebben het universele epub-formaat. Ook zonder ereader zijn ze leesbaar op de pc of mac - met behulp van het gratis te downloaden programma Adobe Digital Editions.

Wat: eBookthrillers.nl geeft ebooks uit voor diverse uitgeverijen, onder meer van: uitgeverij de Rode Kamer, uitgeverij Conserve, PixelPerfect Publications en uitgeverij Ellessy. Ook auteurs van kwalitatief zeer goed werk die hun thriller niet bij een uitgever hebben ondergebracht, kunnen hun boek(en) via ebookthrillers verkopen.

Veel leesplezier gewenst!

Ron Bezemer
UitgeverUitgeverij de Rode Kamer
Dr Dirk Bakkerlaan 35
2061 ET Bloemendaal
T 023 532 86 52
info@rodekamer.nl

www.rodekamer.nl
www.ebookthrillers.nl